Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kunstwerken vernield, zes arrestaties

Toegevoegd: 10-06-2019, 11.03 uur
Kunstwerken vernield, zes arrestaties
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - Naar aanleiding van vernielingen aan nog niet onthulde kunstwerken in Ellemeet heeft de politie zaterdagavond zes Duitse verdachten aangehouden.

Bij de Nieuweweg stonden borden met kunstwerken die nog onthuld moesten worden. De werken waren nog afgeschermd voor het publiek. Een getuige zag dat zes jongeren van rond de 27 jaar vernielingen aanrichtten en belde de politie.

Omstreeks 21.00 uur konden de zes verdachten worden gearresteerd. De politie weet echter nog niet wie wat precies heeft gedaan en is daarom op zoek naar getuigen. "Naast de oplettende burger die aanwijzingen aan de politie kon geven, liepen er meer mensen rond. Mogelijk hebben zij iets gezien", zo zegt de politie. De verdachten zitten nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (10-6-2019 om 13:11)
Pak ze alle zes maar aan , ze waren erbij toen het gebeurde!