Gestolen fiets snel terugbezorgd door politie

Toegevoegd: 10-06-2019, 19.21 uur

Gestolen fiets snel terugbezorgd door politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bikers van de politie hebben zondag in Vlissingen een gestolen fiets wel erg snel terug kunnen bezorgen bij de rechtmatige eigenaar. 

Een vrouw was vergeten haar fiets op slot te zetten. Toen ze hier achter kwam, ging ze snel naar haar fiets toe maar de tweewieler bleek al te zijn verdwenen. Ze sprak vervolgens politiebikers aan die onderweg waren naar het evenement Cuisine Machine. Die hadden toevallig net gehoord dat was gemeld dat onder de Sloebrug op de Westelijke Bermweg een onbeheerde fiets zou staan.

De fietsagenten gingen snel naar de locatie bij de brug en troffen daar het rijwiel van de vrouw aan. Binnen tien minuten kon de fiets hierdoor weer worden terugbezorgd bij de eigenaresse.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750