Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Niesbui: Auto vliegt van talud bij Hoek

Toegevoegd: 11-06-2019, 13.55 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Hoekseweg (N682) tussen Hoek en Terneuzen is dinsdag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval als gevolg van een niesbui.


Het ongeluk gebeurde kort voor 13.00 uur. Een automobilist reed hier de berm in om vervolgens via het fietspad en een talud een flink aantal meters verder bovenop een sloot tot stilstand te komen. Na de melding werden ook de brandweervrijwilligere van de post Mauritsfort met spoed opgeroepen om hulp te verlenen. Brandweerinzet bleek echter toch niet nodig.

De automobilist verklaarde tegenover de politie dat hij achter het stuur een niesbui had gekregen. De man is voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Vermaat is ter plekke gekomen om de auto te takelen. Vanwege de berging was het fietspad tijdelijk dicht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750