Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zeelandbrug weer open na ongeval

Toegevoegd: 11-06-2019, 15.04 uur - Update: 11-06-2019, 15.38 uur
Zeelandbrug weer open na ongeval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De Zeelandbrug tussen Colijnsplaat en Zierikzee is vanmiddag volledig afgesloten geweest vanwege een aanrijding met letsel.

Rond 14.15 uur gebeurde op de brug een aanrijding tussen twee voertuigen. Het zou gaan om een personenauto en een bestelbus. De politie meldde eerder dat één van de voertuigen een auto van een glaszettersbedrijf zou betreffen, maar dat klopt waarschijnlijk niet. Een vrouw raakte gewond. Zij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Nadat de brug was afgesloten, heeft de politie de overige weggebruikers die al op de brug stonden via één rijstrook van de brug geleid. Rond 15.15 uur was de brug weer helemaal beschikbaar voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (11-6-2019 om 22:53)
Misschien moet je het bericht eens goed lezen KeeK! De weg lag vol met glas. Niet ideaal on iedereen overheen te laten rijden!
KeeK (11-6-2019 om 17:55)
Helemaal gestoord de brug 1 uur dicht ! Kan anno 2019 echt niet meer, deden ze vroeger ook niet bij een ongeval.. Gewoon snelheid verplicht op 80 houden en flitsen of boete geven bij te lage snelheid.. Ik rijd er elke week 3 x over en het probleem is dagjesmensen en vakantiegangers die 40 km per uur over de brug rijden om bootjes te kijken en oooohhhh wat is het mooi oosterschelde... Echt waar als het rustig is zijn er zelfs mensen die stoppen op de zeelandbrug om foto's te maken, ECHT !!