Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Letsel bij ongeluk brug Sas van Gent

Toegevoegd: 11-06-2019, 15.39 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een aanrijding bij de brug over het Kanaal Gent-Terneuzen bij Sas van Gent is vanmiddag iemand gewond geraakt.

Rond 14.00 uur kwamen twee auto’s met elkaar in botsing die over de Oostpoortweg reden om het kanaal over te steken. Volgens de politie besloot een automobilist te keren omdat de slagbomen voor zijn neus dicht gingen. Hij had alleen niet gezien dat er vanuit tegengestelde richting nog een auto aankwam. Een botsing kon ondanks hard remmen niet meer worden voorkomen.

Een ambulanceteam spoedde zich ter plekke omdat één van de betrokkenen gewond bleek te zijn geraakt. Deze persoon is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken personenauto getakeld. De andere auto, een busje, kon zelf verder rijden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750