Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Automobilist rijdt tegen boom Zierikzee

Toegevoegd: 11-06-2019, 17.23 uur
Het ongeluk gebeurde rond 16.35 uur op de Schuurbeque Boeijestraat.
Het ongeluk gebeurde rond 16.35 uur op de Schuurbeque Boeijestraat.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Op de Schuurbeque Boeijestraat in Zierikzee is vanmiddag een automobilist tegen een boom gereden. Er ontstond flink wat schade.


Het ongeluk gebeurde rond 16.35 uur ter hoogte van de garageboxen tussen de kruisingen met de Mulockstraat en de Calandweg. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar voor zover bekend raakte de bestuurder van de auto niet gewond. Een passagiere zou wel letsel hebben opgelopen.

Bergingsbedrijf Ista is ter plekke gekomen om de auto, waarvan de airbags waren uitgeklapt, te takelen. De gemeente Schouwen-Duiveland heeft de afgebroken boom in stukken gezaagd en afgevoerd. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750