Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Spijkerbroekdieven opgepakt in Goes

Toegevoegd: 12-06-2019, 14.19 uur
Spijkerbroekdieven opgepakt in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdagmiddag in Goes twee mannen aangehouden die met behulp van een geprepareerde tas drie spijkerbroeken hadden gestolen.

Agenten zagen de twee rond 17.30 uur in de Wijngaardstraat. Ze waren druk in de weer met een plastic tas. Toen de twee de agenten zagen aankomen, moffelden ze de tas weg. De agenten constateerden vervolgens dat sprake was van een geprepareerde tas. Hierin zaten drie spijkerbroeken met de beveiligingslabels er nog aan. De broeken bleken te zijn weggenomen bij een kledingzaak in Goes.

Er werd aangifte gedaan van diefstal en de twee mannen werden aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. De twee, Goesenaren van 22 en 36 jaar oud, worden vandaag gehoord door rechercheurs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Govaert (13-6-2019 om 09:48)
Tassen in kledingzaken verbieden. Of bewaking inzetten die controleren. Enige manier om dergelijke praktijken in de kiem te smoren