Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Overvallers Terneuzen niet ouder dan 20

Toegevoegd: 12-06-2019, 14.30 uur
Bij de overval raakte niemand gewond.
Bij de overval raakte niemand gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De twee personen die dinsdagavond in Terneuzen Domino’s Pizza overvielen, waren vermoedelijk niet ouder dan 20 jaar. Dat zegt de politie, die een signalement van de twee naar buiten heeft gebracht.

Vier medewerkers van het bezorg- en afhaalrestaurant aan de Axelsestraat waren twintig minuten na sluitingstijd aan het opruimen toen de twee overvallers zich rond 22.20 uur meldden.

De medewerkers die bezig waren met schoonmaken, het opmaken van de kas en het opruimen van de bezorgscooters werden rond dat tijdstip opgeschrikt door twee mannen die dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De personeelsleden moesten geld afgeven en nadat dit gebeurd was, gingen de daders er rennend vandoor, de medewerkers ontredderd achterlatend.

Een getuige zag het één en ander gebeuren en belde de politie met de mededeling dat er mogelijk een overval gaande was. Agenten waren snel ter plekke maar dit leidde niet tot de arrestatie van de daders. Tot nu toe is ook nog altijd niemand opgepakt. De politie heeft inmiddels wel de signalementen naar buiten gebracht in de hoop hier snel verandering in te brengen.

“Het ging om twee mannen die vermoedelijk nog niet ouder waren dan 20 jaar. De eerste dader had een mollig postuur en een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een hoodie en had de capuchon over zijn hoofd getrokken. De tweede dader had eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij had een slank postuur. Over zijn kleding is niets bekend”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuwse bientje (12-6-2019 om 21:30)
Beste iemand, hoe kun jij nou ruiken dat het om een noord Afrikaanse uiterlijk gaat. heb je een bloed test gedaan oh dat dacht ik ook. en nogmaals tegenwoordig Hollandse straat jochies roepen ook woella woella alsof het een ziekte is
Tja (12-6-2019 om 19:42)
John dat zeg je vrij goed je vergeet alleen wel erbij te zeggen dat dit figuurtjes zijn die geen respect naar hun eigen moeder en familie hebben en al helemaal een schande zijn voor hun afkomst
Jan (12-6-2019 om 19:32)
En waarom staan we niet meer raar te kijken van het signalement?
Peter de Bruijne (12-6-2019 om 18:34)
de politie ziet Gèèn verband tussen beide overvallen, citeerd de Pzc.. ik zie wel een een verband, heel duidelijk zelfs. Daders van de Poolse supermarkt waren beide licht getint, en bij domino's Noord Afrokaans uiterlijk !!!
Willem (12-6-2019 om 17:49)
Verdachten met een room blanke huidskleur en protestants gezind zie je niet vaak
Danny (12-6-2019 om 17:43)
@vlissinger, meestal zijn hun ouders ook geen carriere tijgers, maar hebben de kinderen niet meer in hun macht. Zijn meestal gastjes die lekker tot 15 uur in bed liggen en ‘s nachts rondhangen. En buiten het jatten en overvallen leven van jouw belastingcenten.