Weerbericht:
In het westen zonnig, elders perioden met zon. Vannacht mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Overvallers Terneuzen niet ouder dan 20

Toegevoegd: 12-06-2019, 14.30 uur
Bij de overval raakte niemand gewond.
Bij de overval raakte niemand gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De twee personen die dinsdagavond in Terneuzen Domino’s Pizza overvielen, waren vermoedelijk niet ouder dan 20 jaar. Dat zegt de politie, die een signalement van de twee naar buiten heeft gebracht.

Vier medewerkers van het bezorg- en afhaalrestaurant aan de Axelsestraat waren twintig minuten na sluitingstijd aan het opruimen toen de twee overvallers zich rond 22.20 uur meldden.

De medewerkers die bezig waren met schoonmaken, het opmaken van de kas en het opruimen van de bezorgscooters werden rond dat tijdstip opgeschrikt door twee mannen die dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De personeelsleden moesten geld afgeven en nadat dit gebeurd was, gingen de daders er rennend vandoor, de medewerkers ontredderd achterlatend.

Een getuige zag het één en ander gebeuren en belde de politie met de mededeling dat er mogelijk een overval gaande was. Agenten waren snel ter plekke maar dit leidde niet tot de arrestatie van de daders. Tot nu toe is ook nog altijd niemand opgepakt. De politie heeft inmiddels wel de signalementen naar buiten gebracht in de hoop hier snel verandering in te brengen.

“Het ging om twee mannen die vermoedelijk nog niet ouder waren dan 20 jaar. De eerste dader had een mollig postuur en een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een hoodie en had de capuchon over zijn hoofd getrokken. De tweede dader had eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij had een slank postuur. Over zijn kleding is niets bekend”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (12-6-2019 om 15:42)
Goh "noord afrikaans" in het nederlands dus gewoon marrokaanse bontkraagjes die de hele dag "wollah ik zweer jou" roepen. Wie Had dat nou gedacht. En over een poosje lezen we weer dat een compleet wereldvreemden naïeve rechter deze criminelen (als ze überhaupt al worden gepakt) veroordeeld tot een lullig taakstrafje vanwege een slechte jeugd enz enz
vlissinger (12-6-2019 om 15:15)
Dat heb ik al meer gezegd: pa en ma moeten promotie maken en hebben schijt aan hun jong daar moeten wij belasting voor betalen hardere maatregelen. Strafkamp of eenzame opsluiting
KeeK (12-6-2019 om 15:07)
Ja natuurlijk zijn het jochies.. Alleen pubers zijn zo dom, het zijn echt geen Maffia figuren of grote criminelen hoor die risico lopen voor 100 euro buit ofzo.. Wat is daar nou te halen ? Tankstations ook die ventjes zijn allemaal jong en heel dom.. Ze blowen teveel dan werken die grijze cellen niet 100% meer
Iemand (12-6-2019 om 15:02)
De eerste dader had een mollig postuur en een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een hoodie en had de capuchon over zijn hoofd getrokken. De tweede dader had eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk. Kan niet anders als je terneuzen goed bekijkt tegenwoordig.