Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Nieuwe striping hulpverleningsvoertuigen

Toegevoegd: 12-06-2019, 16.40 uur
Foto 4 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
martin (14-6-2019 om 12:54)
Ik snap het gemopper hier eigenlijk niet zo. Na zo'n 25 jaar hebben ze besloten dat de oude strepen prima zijn, maar het beter kan. Conclusie: we houden het zoals het is, maar als er iets nieuws word gekocht moet deze voorzien worden door de nieuwe betere strepen. Er is word dus geen geld over de balk gegooid. Wat wel klopt in de overige verhalen is dat er te weinig politie te zien is op straat. Zeker buiten de "steden" in zeeland is de kans dat je een agent tegen komt zo goed als 0. Dat staat echter los van de veiligheid voor de agenten, ambulancepersoneel of brandweer.
dit mag alles kosten (14-6-2019 om 08:52)
Bij de politie hebben ze schijnbaar geld zat. En toch hebben ze te weinig om nog meer agenten op te leiden en de bezetting uit te breiden. Maar deze onzin kan wel. Alle auto's in nieuwe kleuren wat een waanzin! Wat gaat dat weer kosten?? Konden ze beter nuttiger zaken van regelen.
Kees (13-6-2019 om 19:26)
Een goed idee. De strepen zijn nu beter te zien en gelden voor alle hulpverleningsauto's hetzelfde. Daar waren verschillen in. En buiten dat zijn ze in het donker beter zichtbaar en reflecteren ze. En de strepen gaan alleen op een nieuwe auto. De oude auto's blijven zo tot vervanging elke 3 jaar of eerder als er veel mee gereden word
willem (13-6-2019 om 12:36)
wat een waanzin. kan dat geld niet beter besteed worden? of heeft IFV zoveel geld dat het verspild mag worden aan nieuwe strepen?? toe maar--de burger hoest het wel weer op.
wim (13-6-2019 om 07:26)
Deze kosten kunnen beter besteed worden door meer politie op straat waar een groot te kort in is wanneer kom je ze tegen,alleen maar in de auto en rijden maar,we zijn nog steeds bezig onjuist te investeren in mensen
Pipo (12-6-2019 om 20:49)
Haha,in principe alleen bij vervanging!! Ze hebben net allemaal nieuwe Mercedessen (en 1 Audi),lekker over nagedacht
Cookie-instellingen beheren