Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist omgekomen in Westdorpe

Toegevoegd: 14-06-2019, 13.54 uur - Update: 14-06-2019, 14.25 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - In de Bernhardstraat in Westdorpe is vrijdagmiddag een man om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval.


Het slachtoffer reed tegen een boom bij de kruising met de Jan Dellaertstraat. De melding kwam rond 12.45 uur binnen. Vrijwel direct werden zowel de politie als de ambulancedienst en brandweer opgeroepen. Ook werd de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. Het slachtoffer werd vervolgens gereanimeerd. Na een uur is de reanimatie gestopt. 

​De omgekomen bestuurder is mogelijk onwel geworden maar meer details zijn nog niet bekend. Tegem half drie heeft bergingsbedrijf Kuzee de auto getakeld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren