Weerbericht:
Morgen vooral in het noorden langdurig regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw ernstig mishandeld door partner

Toegevoegd: 15-06-2019, 10.25 uur
Vrouw ernstig mishandeld door partner
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 40-jarige man uit Den Bosch is vrijdagavond aangehouden omdat hij bij het sluizencomplex in Vlissingen zijn partner ernstig zou hebben mishandeld.

Verschillende getuigen belden rond 21.00 uur de politie met de melding dat er bij het sluizencomplex aan de Piet Heinkade een vrouw mishandeld werd. Agenten kwamen ter plaatse en troffen niet ver van het sluizencomplex een gewonde vrouw aan. Het bleek een 41-jarige Vlissingse te zijn. Ze lag gewond op de grond. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachoffer. Ze moest voor behandeling aan haar verwondingen mee naar het ziekenhuis.

Op aanwijzen van getuigen hield de politie een 40-jarige man uit Den Bosch aan. De man is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Volgens de politie, die nog op zoek is naar eventuele andere getuigen, gaat het om de partner van de vrouw.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Keek (16-6-2019 om 10:48)
@Keek ja hoor ze vroeg er om ! ze wilde van te voren ongelukkig worden en kreeg de klappen die zei verdiende hij had het volste recht om haar af te tuigen ? Gast.. je bent eng.. ga snel hulp zoeken !!!
Bevelander (16-6-2019 om 10:46)
KeeK slaat hier even de spijker op de kop, of het in de casus ook opgaat is de vraag maar het lijkt er verdacht veel op. Goede analyse in elk geval!
P (16-6-2019 om 09:50)
En niemand die helpt, mooi zo een samenleving.
Middelburger (15-6-2019 om 18:03)
Wordt steeds gekker daar in Vlissingen !
Bo (15-6-2019 om 16:17)
Lekker ventje. Dat wordt dus echtscheiding!!!!!!
KeeK (15-6-2019 om 14:00)
Zonde maar ik snap vrouwen ook niet.. Zie ze heel vaak met de meest agressieve gasten lopen die je kent uit de buurt.. Vrouwen willen of kiezen ook express een badboy en als het fout gaat is het nooit hun schuld.. Kijk bij Orionis allemaal meiden met kinderen van foute mannen en ze eindigen allemaal als bijstandmoeder die geen man meer wil hebben.... Als je zapt over TV en al die rare dating serie's of Island gedoe ziet bah bah dan snap ik wel vrouwen problemen hebben en er toch echt zelf voor kiezen die persoon... Sterkte, bezint eer ge begint ! ( en die man is een ... ! )