Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelbrand Goes mogelijk aangestoken

Toegevoegd: 16-06-2019, 03.24 uur - Update: 16-06-2019, 03.52 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer heeft vannacht opgeschaald naar middelbrand vanwege een brand bij bed- & breakfast 'Oostmolenhoeve' aan de ‘s-Gravenpolderseweg in Goes.


De melding kwam rond 01.25 uur binnen. Er werden twee tankautospuiten, een waterwagen en een hoogwerker opgeroepen. Bij aankomst bleek er brand te woedden bij een grote deur van de voormalige fruitteeltboerderij. De brandweer had de vlammen snel gedoofd. Rond 01.45 uur kon men het sein ‘brand meester’geven.

De brandweer had nog wel behoorlijk wat tijd nodig om de brand volledig uit te krijgen. Hiervoor moesten namelijk ook sloopwerkzaamheden worden verricht. Met behulp van een warmtebeeldcamera is gekeken of de brand ook echt uit was. Rond 03.40 uur is de brandweer ingerukt.

Er raakte niemand gewond, de aanwezigen konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. De brand is mogelijk aangestoken. Volgens de politie waren er verdachte omstandigheden maar men doet hier nog verder onderzoek naar.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (20-6-2019 om 16:07)
Ongelooflijk! Poging tot doodslag als je het mij vraagt.. gelukkig hebben oplettende omstanders actie ondernomen. Hoop dat ze de daders pakken...