Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw gearresteerd na steekincident

Toegevoegd: 16-06-2019, 10.13 uur
Vrouw gearresteerd na steekincident
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft vannacht een 37-jarige vrouw uit Zierikzee aangehouden omdat zij haar partner, een 30-jarige man uit dezelfde plaats in zijn arm zou hebben gestoken.

De man zou na een ruzie in hun woning aan de Hoge Molenstraat zijn gestoken door de vrouw. Dat gebeurde zondag rond 1.30 uur. De man is na het steekincident naar het ziekenhuis gemoeten voor behandeling van zijn verwondingen.

Daarna waarschuwde de man de politie. Agenten zijn vervolgens naar de woning van het stel gegaan en hebben de vrouw op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden. De Zierikzeese is overgebracht naar het politiebureau. De man heeft aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (16-6-2019 om 11:33)
Merkwaardig Vaderdag cadeau