Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Vandaal haalt fiets weer uit gracht

Toegevoegd: 16-06-2019, 10.39 uur
De man trok zijn kleren uit en heeft de fiets weer uit het water gehaald.
De man trok zijn kleren uit en heeft de fiets weer uit het water gehaald.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een vandaal is gisteren in Terneuzen in zijn onderbroek een gracht ingegaan om daar een fiets uit te halen die hij daar even daarvoor zelf had ingegooid.


Agenten die op het politiebureau aan de Rosegracht waren zagen dat tegenover het bureau iemand vanaf de Herengracht een fiets in het water gooide. Ze gingen er op af en spraken de man aan. “Hij bood zelf aan om de fiets weer uit het water te halen. Dit leek ons een goed idee. Hierop trok de man zijn kleren uit waarna hij in de gracht sprong en de fiets uit het water haalde”, zo vertelt de politie op Facebook.

De man kreeg van de agenten nog wel een bekeuring voor baldadigheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (20-6-2019 om 23:04)
Wat goed dat dit op deze wijze is opgelost en dat dit geplaatst wordt op de site. De man was fout om de fiets in het water te gooien maar bedacht zich nadien en haalde de fiets weer uit het water, die agenten hebben zich gehouden aan hetgeen wettelijk is vastgelegd voor zo'n soort baldadigheid. Compliment voor beiden.
Pietje (19-6-2019 om 16:47)
Geef hem korting op ze boete hahah wel lullig
bram goeree (19-6-2019 om 16:08)
wat niemand zich hier af vraagt of die vandaal de fiets er ook uit had gehaald als hij niet op zijn idioot gedrag was aan gesproken .dan had degene van wie die fiets was hem kwijt geweest en dus onkosten gehad .ik vind het dus maar heel normaal dat hij een bekeuring heeft gekregen wegens vandalisme.eigen zou hij ook nog voor de eventuele kosten moeten opdraaien als er nu of later schade is aan die fiets door het water.dit gedrag hoort niet en moet dus bestraft worden
Michel (18-6-2019 om 11:56)
Agenten, JULLIE KRIJGEN VAN MIJ EEN GROTE PLUIM.
Jose (18-6-2019 om 00:01)
Beste Clara, Deze knaap, zoals jij hem noemt heeft geen autospiegels afgetrapt. Hij heeft een fiets in het water gegooid. Helemaal met je eens, dat mag niet. Maar ik verval in herhalingen, die boete vind ik overbodig. En kinderachtig bovendien. Erik, helemaal eens met jou. En ten slotte Henk, ik kan zien dat het geen elektrische fiets is. Een plens water erover en klaar is Kees. Mijn hemel wat een geneuzel er is geen moord gepleegd.
Henk (17-6-2019 om 08:50)
Dat deze fiets gaat roesten is wel een punt vergeet niet dat het hier zout water betreft en dat trekt overal in, zeker als dit een elektrische fiets is dan heb je meer schade als je denkt op het gezicht te kunnen waarnemen,de ellende komt pas later.