Weerbericht:
Morgen vooral in het noorden langdurig regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto van N290 belandt via akker in sloot

Toegevoegd: 16-06-2019, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij de Groeneweg tussen Zaamslag en Terneuzen is zondagochtend iemand met zijn in een sloot gereden. De automobilist heeft letsel opgelopen.

Het ongeluk werd rond 09.35 uur gemeld als zijnde een auto te water. “Het bleek te gaan om een voertuig dat in een sloot was beland”, zo zegt de politie. In de sloot bleek gelukkig niet veel water te staan. De bestuurder kon op eigen kracht uit de auto komen. De politie meldde vanochtend dat nog niet duidelijk was welk letsel het slachtoffer precies had opgelopen.

Het voertuig, dat was voorzien van een kenteken uit Litouwen, bleek vanaf de Terneuzensestraat (N290) in de berm te zijn beland. Via een landbouwveld vloog de man vervolgens de Groeneweg op om uiteindelijk in de sloot tot stilstand te komen. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld het voertuig uit de sloot te trekken en mee te nemen.

Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick Geensen (16-6-2019 om 20:08)
Goh deze auto komt me bekend voor kwa roekeloos rijgedrag.