Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Oproep traumaheli voor gewonde Vlissingen

Toegevoegd: 16-06-2019, 22.51 uur
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een traumahelikopter is zondagavond opgeroepen nadat in Vlissingen op straat een persoon gewond was aangetroffen.

Het slachtoffer bevond zich in de Bouwen Ewoutstraat en werd rond 22.05 uur opgemerkt. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke en ook de politie werd opgeroepen. Vanuit Rotterdam steeg de traumahelikopter Lifeliner 2 op maar toen deze het Haringvliet wilde oversteken, werd bericht dat de komst van het traumateam niet nodig was en dat deze kon terugkeren naar de basis.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer op een brancard gelegd en vervolgens rond 22.35 uur met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750