Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scooterbestuurder bedreigt duo met mes

Toegevoegd: 17-06-2019, 15.29 uur
Scooterbestuurder bedreigt duo met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Zondagavond werden op de Diepenbrockstraat in Terneuzen een man en een vrouw door een scooterbestuurder met een mes bedreigd. De politie zoekt getuigen die meer over deze bromfietser of de bedreiging weten.

Het incident gebeurde rond 19.00 uur. Het tweetal liep over het trottoir achter een van de flats. Vanuit de Zuidpolder kwam een scooter over het trottoir aangereden. Hij zoefde langs de wandelaars, waarop de man naar de bestuurder riep.

Deze stopte onmiddellijk en liep op het tweetal af. De jongeman pakte een groot mes en bedreigde de man (24) en de vrouw (21). Zij zetten het op een lopen richting het winkelcentrum en hebben daarna de scooterrijder niet meer gezien.

De politie is een onderzoek gestart naar deze bedreiging en zoekt getuigen, die meer weten over de bedreiging, de bestuurder of de scooter. Het signalement luidt: ongeveer 18 jaar, getint uiterlijk, tenger postuur, kort gekruld haar en lengte ongeveer 1.75 meter. Hij droeg een korte rode jas, zwarte sportschoenen en een zwarte spijkerbroek. De scooter was metallic groen en had een blauw kenteken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750