Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen bij inval garagebedrijf Goes

Toegevoegd: 17-06-2019, 19.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft maandag aan het einde van de middag een inval gedaan bij een autobedrijf aan deLivingstonewegin Goes. Er zijn twee personen opgepakt.​


Bij de politie waren signalen binnengekomen dat er bij het bedrijf strafbare feiten plaats zouden vinden. Om wat voor beschuldigingen het gaat, wil de politie nu nog niet zeggen. Naast meerdere gewone politie-eenheden was er een speciaal team van de politie en een officier van justitie aanwezig bij de doorzoeking. Ten tijde van de inval waren twee medewerkers aanwezig. Zij zijn door de politie aangehouden.

Er is volgens de politie één gestolen voertuig in beslag genomen en er zijn ook meerdere auto-onderdelen meegenomen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De aanwezige agenten hebben ook de afvalcontainer van het bedrijf doorzocht. Daarbij zijn meerdere kentekenplaten uit het afval gehaald en als bewijs meegenomen. Bij de doorzoeking is ook een speurhond van de politie ingezet.

Rond 19.30 uur was de actie afgerond.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren