Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Visboot met kapotte motor bij Breskens

Toegevoegd: 18-06-2019, 13.17 uur
De visboot bij Breskens.
De visboot bij Breskens.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Dinsdagochtend is de reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor een sportvisser met motor problemen. De visboot is naar de haven van Breskens gesleept voor reparatie.

In de vroege ochtend verlaat een visboot de haven van Breskens voor een mooie vis dag. Jammer genoeg verliest de visboot haar snelheid en uiteindelijk stopt de motor er mee. De vierkoppige bemanning besluit voor anker te gaan en hulp in te roepen via de Nederlandse kustwacht.

Als de reddingboot de haven verlaat ziet ze de visboot al liggen. Ter plaatse wordt de sleeptros aan het traileroog vast gemaakt en koers richting Breskens gezet. Aangekomen in de haven van Breskens wordt de visboot langszij reddingboot Zeemanshoop genomen en afgemeerd om daar gerepareerd te worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750