Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Verdachte overval Terneuzen opgepakt

Toegevoegd: 18-06-2019, 13.22 uur
De man werd rond vanmorgen om 08.30 uur aangehouden.
De man werd rond vanmorgen om 08.30 uur aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Dinsdagmorgen heeft de politie in Arnhem één van de mogelijke daders van de gewelddadige overval op de Poolse supermarkt aan het Arsenaalplein in Terneuzen aangehouden. De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller.


Zaterdagavond 8 juni raakte de eigenaar van de winkel ernstig gewond toen hij bij een overval werd gestoken. De twee overvallers wisten te voet te ontkomen. De politie startte onmiddellijk een groot onderzoek. Hierbij werden onder andere camerabeelden van de overvallers veiliggesteld. Het onderzoek naar deze beelden leidde naar de aangehouden man. Het betreft een 23-jarige inwoner uit het Gelderse Malden.

De man werd rond vanmorgen om 08.30 uur aangehouden. Hij wordt voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex in de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant gebracht. De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller en sluit meer aanhoudingen niet uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonien (18-6-2019 om 21:08)
Goed zo,, hoop dat hij een flinke straf krijgt,aangezien die arme eigenaar bijna dood was!!!!!!
dobre (18-6-2019 om 20:19)
een pluim voor de politie. Hopelijk gaat deze dader voor jaren achter de tralies.
Piet Snot (18-6-2019 om 15:56)
Hulde voor de politie. Knap dat ze erachter zijn gekomen wie de verdachte is terwijl hij 200km verderop woont!
Cookie-instellingen beheren