Politie zocht drugs bij inval Goes

Toegevoegd: 18-06-2019, 13.29 uur

Er werden geen drugs aangetroffen.
Er werden geen drugs aangetroffen.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij de inval die de politie gistermiddag deed bij een garagebedrijf aan de Livingstoneweg in Goes werd gezocht naar drugs. Er werden twee personen aangehouden.

Volgens de politie was er informatie binnengekomen dat er mogelijk strafbare feiten zouden worden gepleegd en er een grote hoeveelheid drugs aanwezig zou zijn. Agenten vielen het pand rond 18.00 uur binnen. In het bedrijf waren twee medewerkers aanwezig. Deze mannen, een 44-jarige inwoner van Nieuw- en Sint Joosland en een 31-jarige man uit Oost-Souburg, zijn aangehouden.

De politie verrichte het onderzoek in het bedrijfspand onder leiding van een officier van Justitie. Tijdens het onderzoek werd ook een speurhond ingezet. De agenten namen onder andere een gestolen auto en wat auto-onderdelen, die afkomstig zijn van diefstal, in beslag. Er werden geen drugs aangetroffen.

De twee mensen die in het bedrijf aanwezig waren, zijn aangehouden op verdenking van heling. De verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vandaag verhoord. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verstandig (18-6-2019 om 14:39)
Keurig opruimen dat tuig!