Politie zocht drugs bij inval Goes

Toegevoegd: 18-06-2019, 13.29 uur

Er werden geen drugs aangetroffen.
Er werden geen drugs aangetroffen.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij de inval die de politie gistermiddag deed bij een garagebedrijf aan de Livingstoneweg in Goes werd gezocht naar drugs. Er werden twee personen aangehouden.

Volgens de politie was er informatie binnengekomen dat er mogelijk strafbare feiten zouden worden gepleegd en er een grote hoeveelheid drugs aanwezig zou zijn. Agenten vielen het pand rond 18.00 uur binnen. In het bedrijf waren twee medewerkers aanwezig. Deze mannen, een 44-jarige inwoner van Nieuw- en Sint Joosland en een 31-jarige man uit Oost-Souburg, zijn aangehouden.

De politie verrichte het onderzoek in het bedrijfspand onder leiding van een officier van Justitie. Tijdens het onderzoek werd ook een speurhond ingezet. De agenten namen onder andere een gestolen auto en wat auto-onderdelen, die afkomstig zijn van diefstal, in beslag. Er werden geen drugs aangetroffen.

De twee mensen die in het bedrijf aanwezig waren, zijn aangehouden op verdenking van heling. De verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vandaag verhoord. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Agnes (23-6-2019 om 18:49)
UHH meneer verstandig welk tuig?? Niks gevonden auto blijkt niet gestolen te zijn maar geïmporteerd uit Duitsland. Dus niks geen tuig ik zou toch even een rectificatie vragen en schade vergoeding eisen wegens smaad en inkomsten derving. Laat staan over het onterecht in hechtenis genomen worden. Maar meneer verstandig als u graag u zuur verdiende centjes af wil dragen aan de belasting voor deze acties tsja. Als u natuurlijk werkt net zo hard werkt als deze jongens van dit bedrijf. En persoonlijk denk ik dat het gewoon van die azijn zeikerd zijn geweest met een valse anonieme melding . Ik denk dat u zich daar wel in kunt vinden. De azijn zeikerd dan
Bram (20-6-2019 om 12:51)
Niet te snel oordelen mensen. Geen drugs gevonden. Auto meegenomen voor onderzoek, blijkt niet eens gestolen te zijn. Dus wat nou tuig? Politie is tuig vallen van onze belasting centen met 20 man binnen, ja 20 man. Voor niks, en dit is al zoveelste keer in Goes, na anonieme tip. Ik denk eerder dat er iemand concurrentie probeert zwart te maken.
Iris (20-6-2019 om 09:50)
Hoezo tuig !!! schandalig dat mensen die zo hard werken nu zo worden beoordeeld worden. het is een goed autobedrijf. Ze zijn naar de klanten toe heel meegaand en ze denken mee als er problemen zijn met je auto zij lossen het zo snel mogelijk op. Zeer klant vriendelijk en erg behulpzaam. Zo gaat de naam van de garage naar de klote. Het is een opbouwend bedrijf, zij werken heel hard om er een succes van te maken op deze manier wordt het moeilijk om staande te blijven.
Michiel (19-6-2019 om 07:53)
Welk tuig? De politie is hier binnengevallen met veel bombarie. Niks gevonden. Een autobedrijf waar een gestolen auto stond zegt niks. Een eigen afsleepauto hadden ze ook, mogelijk is de gestolen auto gewoon afgesleept en bij het bedrijf terrecht gekomen. Misschien je mening enigzins nuanceren voor er iets bewezen is!
Romeo (18-6-2019 om 19:50)
Vraag mij af of die “tevreden” klanten in de reacties van google ontrand dit bedrijf nog wel lekker slapen met hun “nieuwe” auto of onderdelen.
Amy (18-6-2019 om 19:38)
Zijn prima mensen daar. Niet te snel oordelen.