Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui. Morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Brand door onkruidbrander woning Sluis

Toegevoegd: 18-06-2019, 17.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUIS - De brandweer is vanmiddag met spoed uitgerukt voor een brand in een aanbouw bij een woning aan de Pater Brugmanstraat in Sluis.


Het vuur werd rond 14.45 uur ontdekt door de bewoonster. Bij aankomst van de brandweer woedde er brand in de spouwmuur van de houten aanbouw. Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet om het vuur te blussen. De aanbouw is door de brandweer gesloopt om het vuur te kunnen blussen.

Volgens de Veiligheidsregio had de bewoonster rook ingeademd en is er een ambulance ingezet. De vrouw is door ambulancepersoneel onderzocht. Het is niet bekend of zij naar het ziekenhuis is gebracht.

Rond 15.30 uur was de brand alweer geblust en gaf de brandweer het sein brand meester. De woning is daarna nog door de brandweer geventileerd. De oorzaak van de brand is het gebruik van een onkruidbrander te dicht bij de aanbouw. Hierdoor is er brand ontstaan in de spouw van de muur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750