Weerbericht:
Morgen vooral in het noorden langdurig regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brand in Goes inderdaad aangestoken

Toegevoegd: 18-06-2019, 17.33 uur
De politie is op zoek naar getuigen.
De politie is op zoek naar getuigen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De brand afgelopen weekend bij een bed and breakfast aan de ’s-Gravenpolderseweg is inderdaad aangestoken. Dat blijkt uit politieonderzoek.

De bewoners werden in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.20 wakker omdat zij geklop aan de voordeur hoorden en de hond blafte. Het bleek dat voorbijgangers de brand hadden ontdekt en de bewoners waarschuwden. Toen zij buiten kwamen zagen ze dat een deur in brand stond. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand zich verder uitbreidde. Er raakte ook niemand gewond.

De politie hoopt dat er mensen zijn die rond 01.20 uur iets verdachts is opgevallen in de omgeving van de woning. Ook mensen die mogelijk camerabeelden hebben kunnen contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750