Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Brand op vakantiepark door blikseminslag

Toegevoegd: 19-06-2019, 11.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

CADZAND-BAD - Op een vakantiepark in Cadzand-Bad is vanmorgen brand ontstaan in een bungalow. De oorzaak van de brand was blikseminslag.


Het vuur ontstond rond 07.10 uur op zolder en was volgens de brandweer lastig te bereiken omdat er vanuit de woning geen toegang was naar de zolder. Bij aankomst van het eerst blusvoertuig was het vuur uitslaand. Er zijn dan ook twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet.

Er is vanaf buiten een toegang gemaakt om het vuur te kunnen blussen. De bewoners konden op tijd naar buiten en er raakte dan ook niemand gewond. Ze zijn opgevangen in het hoofdgebouw op het park.

De officier van dienst gaf rond 08.10 het sein brand meester. Om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade komt Stichting Salvage ter plaatse.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750