Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kapotte hoogwerker in Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 19-06-2019, 12.25 uur
De file bij de Westerscheldetunnel.
De file bij de Westerscheldetunnel.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

BORSSELE - Een kapotte hoogwerker in de tunnelbuis richting Terneuzen heeft woensdagmorgen voor lange files gezorgd. De extra reistijd liep op tot bijna een uur.

De hoogwerker was blijven staan na de werkzaamheden afgelopen nacht die op het traject zijn uitgevoerd. Het voertuig wilde niet meer van zijn plek nadat de werkzaamheden waren afgerond. Er is voor gekozen om de hoogwerker na de ochtendspits te bergen. Hiervoor moest de tunnel volledig worden afgesloten.

Vanmorgen was er één rijstrook afgesloten wat voor flink wat vertraging zorgde. Om 10.30 uur werd de tunnel volledig afgesloten om de hoogwerker uit de tunnel te slepen. Om 11.00 uur was de klus geklaard en kon de tunnelbuis weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (19-6-2019 om 19:59)
Om 5 uur waren de werkzaamheden klaar en als er direct begonnen was met het weghalen van dat voertuig was de vertraging veel minder geweest. Zo zie je dat de klienten gewoon niet mee tellen bij de tunnel. "Veiligheid" is goed maar wat heeft dit niet gekost?
grensarbeider (19-6-2019 om 18:54)
Ontzettend fijn dat de wegbeheerder óp het tolplein aangaf dat er vanaf het tolplein een file was... Dat noem ik een fuik.Wel lekker lang plezier gehad van mijn tolgeld!
Chauffeur (19-6-2019 om 15:16)
Beetjevraar dat de hoogwerker er nog stond volgens de borden was om 5 uur de werkzaamheden getopt en de tunnel weer open dus hadden ze nog genoeg tijd om hem weg te halen voor de spits dit kost op deze manier een kapitaal voor de transport sector ben zelf eigenrijder dit kost mij een fors bedrag en stress om op tijd bij de klanten te komen