Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt bij hennepkwekerij Zierikzee

Toegevoegd: 19-06-2019, 15.04 uur
De loods waarin de kwekerij gevestigd zat.
De loods waarin de kwekerij gevestigd zat.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Woensdag aan het eind van de ochtend is door agenten een hennepkwekerij ontmanteld in een loods aan de Klerksweg in Zierikzee. Hierbij is één verdachte aangehouden.

Bij de politie was informatie binnengekomen dat er in de loods een hennepkwekerij zou zitten. Bij controle op woensdagochtend bleek dat ook zo te zijn. In vier kweekruimtes stonden in totaal zo’n 700 planten.

Een 44-jarige man uit Oosterland is aangehouden. Hij werd door de politie bij de kwekerij betrapt. Deze man is overgebracht naar een politiecellencomplex en wordt daar gehoord. Alle goederen om de kwekerij in stand te houden zijn geruimd en zullen worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750