Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wielrenner gewond bij Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 19-06-2019, 20.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - Een wielrenner is vanavond bij Wolphaartsdijk gewond geraakt na een valpartij.

Het ongeluk gebeurde rond 19.10 uur op de Pietweg. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De inzet van de helikopter bleek niet nodig te zijn. De wielrenner kwam ten val doordat er een tak uitstak over de weg.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over zijn toestand is verder niks bekend. De weg was tijdens de hulpverlening afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (20-6-2019 om 19:06)
Ik woon in het buitengebied en zie zeker in het weekend vele groepen renners voorbij komen met een noodgang en die doen als of de weg van hun is door met drie personen naast elkaar te rijden waardoor ze er maar van uitgaan dat het overige verkeer hun voorrang verleend omdat ze met velen zijn maar zo werkt het natuurlijk niet want ze zitten op de openbare weg en niet in een criterium .Dus rijden ze eigenlijk op een gewone fiets op de openbare weg maar waar schoolkinderen een waarschuwing of een boete krijgen omdat hun verlichting niet in orde is en ze geen reflectors hebben of geen bel maar dat mag dan weer wel als je op een racefiets rijd want die hebben geen bel of reflectoren of verlichting nodig vinden ze en da krijg je ongevallen.
P (20-6-2019 om 13:31)
Hield hij zich wel aan de toegestane snelheid?
Nick (19-6-2019 om 21:07)
Allereerst wens ik de wielrenner sterkte met zijn herstel. Maar kom op jongens, soms is het ook een kwestie van niet opletten. Een uitstekende tak dat moet je toch ten alle tijde zien. En als je achterin de groep rijd dan neem ik aan dat de renners voor je toch wel een seintje geven. Maar ja soms ben je dan al te laat.