Half jaar cel voor dealen cocaïne

Toegevoegd: 19-06-2019, 20.29 uur

Half jaar cel voor dealen cocaïne
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 36-jarige S. Z. uit Vlissingen is woensdag door de rechtbank in Middelburg na een eis van achttien maanden cel veroordeeld tot een half jaar.

Z. werd veroordeeld omdat hij vanaf augustus een half heeft gedeald in cocaïne. Dealen in amfetamine vond de rechtbank niet bewezen. Bij zijn aanhouding werd er in zijn woning 110,8 gram cocaïne, 2400 euro en 114,5 gram amfetamine gevonden.

Van dealen was in de visie van Z. geen sprake geweest. Hij had twee goede kennissen die zo heel af en toe een grammetje cocaïne wilden hebben. Z. zorgde ervoor dat ze het spul kregen en als dank voor de goede zorgen mocht hij - nadat ze 50 euro voor een gram hadden betaald - tien euro daarvan in eigen zak steken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750