Onderzoek naar misdrijf Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2019, 12.31 uur

Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie en forensisch onderzoekers hebben vanochtend in Vlissingen urenlang onderzoek gedaan onder het terras van restaurant Waterfront aan de Boulevard Bankert.

Volgens een woordvoerster van de politie is er een melding geweest dat er afgelopen nacht een misdrijf zou hebben plaatsgevonden. Hierna is vanmorgen onderzoek gedaan. Meer informatie wil de politie nog niet kwijt.

De omgeving was de hele ochtend afgezet met linten. Ook zijn er speurhonden ingezet. Rond 11.30 uur kon het onderzoek worden afgerond en de plaats delict weer worden vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (21-6-2019 om 05:59)
Hopelijk is dit bericht inhoudelijk niet zo serieus, maar vermelding van een misdaad is zeker wel iets dat men serieus dient te nemen. Is het een aanranding, of misschien wel een moord, tot nu toe weten we dat niet. Maar met zoveel aandacht van de politie, speurhonden enz. vrees ik toch het ergste. Hoop dat de situatie snel is opgelost!