Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode gevonden in tuin Oost-Souburg

Toegevoegd: 20-06-2019, 19.49 uur - Update: 21-06-2019, 20.27 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In een tuin achter een woning in Oost-Souburg is een overleden persoon aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Het lichaam werd ontdekt achter een huis aan de Zeewijksingel. Volgens de politie is niet duidelijk hoe de persoon is overleden en is de tuin daarom bestempeld als plaats delict. “Zo kunnen we gedegen onderzoek doen”, aldus de politie.

Om 21.30 uur laat de politie weten nog geen duidelijkheid te hebben over de doodsoorzaak. Het lichaam is weggehaald en voor onderzoek overgebracht naar een mortuarium. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

Vrijdag is bekend geworden dat het slachtoffer een natuurlijke dood is gestorven. De politie heeft het onderzoek hiermee afgerond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750