Auto van de weg, bestuurder aangehouden

Toegevoegd: 21-06-2019, 00.27 uur

Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Na een eenzijdig ongeval op de Deltaweg tussen Goes en Wilhelminadorp is donderdagavond een man aangehouden. Hij was vermoedelijk onder invloed.

Even voor 23.00 uur raakte de bestuurder met zijn auto van de weg en belandde in een greppel langs de kant van de Deltaweg. In eerste instantie werd gedacht dat de man gewond was, maar de inzet van een ambulance bleek toch niet nodig te zijn.

De politie heeft de bestuurder na het ongeval in de boeien geslagen en meegenomen naar het politiebureau. Hij verkeerde hoogstwaarschijnlijk onder invloed. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. Deze raakte aan de voorzijde beschadigd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750