Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste jongen (6) gevonden na zoektocht

Toegevoegd: 21-06-2019, 23.44 uur
Vermiste jongen (6) gevonden na zoektocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vanmiddag en vanavond met man en macht gezocht naar een vermist jongetje van 6 jaar. Hij werd vanavond rond 22.00 uur gevonden.


Sinds vanmiddag 14.30 uur werd de jongen vermist. Om 19.45 uur werd er een Burgernetbericht verstuurd aan mensen in de omgeving van Goes. Ook werd er een politiehelikopter ingezet om te helpen bij het zoeken naar de jongen. Tientallen agenten zochten in Goes en omgeving.

Een passant kwam het kind iets na 22.00 uur tegen. De jongen maakt het goed. Nadat hij wat gegeten en gedronken had is hij op het politiebureau opgehaald door zijn moeder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertha (23-6-2019 om 05:34)
Waarom pas na 5 uur een actie opzetten? Had de hulp van de burger eerder inroepen. Kind is 6 jaar, erg jong geen puber! Je moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren.
Kees (22-6-2019 om 20:51)
Hij is dan best lang zoek geweest zonder dat iemand hem zag. De blauwe politie helikopter zocht hem wel rond half acht en kwam vaak overvliegen, maar een burgernetactie heb ik niet gezien. Zou handiger geweest zijn.
jose (22-6-2019 om 00:49)
Ohw wat gelukkig dat dit jongetje gevonden is. Arme mama, papa en verdere familie, jullie moeten zo heel erg bang zijn geweest. Gelukkig is het heel erg goed afgelopen. Behalve een aantal hartverzakkingen.