Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bewoner treft slapende man aan in zijn woning

Toegevoegd: 22-06-2019, 10.28 uur
Bewoner treft slapende man aan in zijn woning
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.10 uur een 28-jarige man uit Vlissingen uit een woning aan de Robijn in Middelburg gehaald. Hij was daar zonder toestemming van de bewoner aanwezig en is aangehouden voor huisvredebreuk en vernieling.


De bewoner waarschuwde rond 00.50 uur de politie nadat hij had vernomen dat er een vreemde man in zijn woning zou zitten. Agenten troffen een kapotte voordeurruit aan en in de woning op de bank een slapende man. Hij is waker gemaakt en aangehouden voor huisvredebreuk.

De man kon zich niet legitimeren, maar is een bekende van de politie: een 28-jarige inwoner van Vlissingen. Hij mocht in de cel verder slapen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (23-6-2019 om 16:07)
Je zou het maar meemaken, alsnog beter dan een inbreker die uiteindelijk alle spullen meeneemt ook al is het niet veel waard (zelf meegemaakt)
Kees (22-6-2019 om 20:48)
Oh hij mocht tegen betaling gebruik maken van het politie hotel?