Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing fietspad Arnemuiden

Toegevoegd: 22-06-2019, 13.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een ongeval op het fietspad langs de Langeweg bij Arnemuiden zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt.


Rond 11.20 uur kwamen een bromfietser en een snorfietser met elkaar in botsing. Beide bestuurders kwamen ten val. De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over letsel van de bestuurders is nog niks bekend.

De verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Daarnaast zijn er diverse getuigen gehoord.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (23-6-2019 om 15:06)
Hoop dat het niet te ernstig letsel is... maar hoe kan dit? want je hebt toch 2 verschillende fiets/snorfietspaden ? Of werd de snorfietser ingehaald en hebben ze elkaar geraakt? ... Ik fiets daar wel regelmatig en het zijn niet te brede paden daar.
Cookie-instellingen beheren