Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 69 km

Dode gevonden bij natuurgebied Westdorpe

Toegevoegd: 22-06-2019, 15.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - De politie doet onderzoek naar aanleiding van de vondst van een stoffelijk overschot in Westdorpe.


Het lichaam is door een voorbijganger gevonden achter een rietkraag bij de Sint Anthoniekade bij het bosperceel in natuurgebied Canisvliet, vlakbij de grens met België. De omgeving is door de politie afgezet. Hoe het slachtoffer om het leven is gekomen, is nog niet duidelijk. De recherche is een onderzoek gestart en laat weten alle opties nog open te houden. Ook een misdrijf wordt dus niet uitgesloten.

Een politiehelikopter is ter plekke geweest om overzichtsfoto’s te maken. Wie het slachtoffer is, is nog niet bekend. Mogelijk wordt in de loop van de dag meer duidelijk over wat er is gebeurd. Daarnaast vraag de politie aan mensen die meer informatie hebben dit te melden.

Beelden van het onderzoek in Westdorpe:


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (22-6-2019 om 22:45)
Je zal het bericht maar thuis krijgen, veel sterkte aan de familie en vrienden.