Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandweerauto op zijn kant langs A58

Toegevoegd: 22-06-2019, 22.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - Een brandweerauto is vanmiddag op de A58 ter hoogte van Heinkenszand op zijn kant beland. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Het ongeval vond rond 16.35 uur plaats op de rijbaan in de richting van Bergen op Zoom. Door vermoedelijk een klapband verloor de bestuurder de controle over het voertuig en raakte in de slip. De brandweerauto kwam op zijn kant, tegen de middenberm, tot stilstand. Naast een ambulance rukte ook de brandweer uit, maar deze hoefden verder niet in actie te komen.

De combinatie is door een bergingsbedrijf weggesleept. De berging zorgde voor ongeveer een kwartier vertraging. De file liep op tot drie kilometer. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750