Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Dode Westdorpe door misdrijf omgebracht

Toegevoegd: 23-06-2019, 12.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - Het stoffelijk overschot dat gisteren in een weiland bij Westdorpe werd gevonden is van een vrouw. De politie laat weten dat er sprake is van een misdrijf.


Een voorbijganger vond het lichaam van de vrouw zaterdag rond het middaguur in een weiland aan de Sint Anthoniekade en waarschuwde de politie. De plaats waar het slachtoffer is aangetroffen, ligt enkele meters van de grens met België. Gezien de verwondingen aan het lichaam van de vrouw gaat de politie uit van een misdrijf.

Tot op heden is de identiteit van het slachtoffer nog niet vastgesteld. Daarom roept de politie de hulp in van het publiek. Het gaat om een blanke vrouw tussen de 50 en 65 jaar oud met kort rossig haar en een normaal postuur. Ze is 1,65 tot 1,70 meter lang en heeft geen tatoeages. Daarnaast is de vrouw zonder kleren gevonden.

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben die van belang kan zijn. Ook heeft het onderzoeksteam contact met de Belgische politie voor het uitwisselen van informatie. De politie heeft twintig mensen op de zaak gezet.

Gisteren heeft het team Forensische Opsporing ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. Ook is er een helikopter ingezet om foto’s te maken van de omgeving waar de vrouw is aangetroffen. Daarnaast zijn verschillende passanten gehoord. Morgen wordt er sectie verricht op het lichaam.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren