Weerbericht:
Morgen vooral in het noorden langdurig regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bestuurster opgepakt na veroorzaken ongevallen

Toegevoegd: 23-06-2019, 13.10 uur
Bestuurster opgepakt na veroorzaken ongevallen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - De politie heeft afgelopen vrijdagmiddag alsnog een 32-jarige inwoonster van Hoek aangehouden op verdenking van doorrijden na een aanrijding.

De vrouw wordt ervan verdacht vrijdag rond 13.40 uur op de N61 ter hoogte van Biervliet een aanrijding te hebben veroorzaakt en daarna te zijn doorgereden. Ze reed op de plek waar de weg van twee rijstroken naar één gaat tegen de auto van een echtpaar uit Terneuzen dat op de rechterrijstrook reed. De man probeerde nog naar rechts uit te wijken, maar kwam met zijn wielen in de berm terecht. Hun auto raakte flink beschadigd. De veroorzaakster reed hard weg, het echtpaar heeft haar nog geprobeerd te achterhalen, maar dat mislukte.

Omdat de wijkagent aansloeg op de omschrijving van de auto en het kenteken, ging hij met andere politiemensen naar een vakantiepark in Hoek. Toen ze daar heen reden, kregen ze een melding dat de vrouw ook daar een aanrijding had veroorzaakt. Ze had geprobeerd tussen een vrachtauto en een muur door te rijden, maar de doorgang was te smal. De auto van de vrouw bleek aan beide zijden beschadigd te zijn.

Omdat de bestuurster, een 32-jarige inwoonster van Hoek, onvast ter been was en naar alcohol rook, moest ze meewerken aan een blaastest. Toen ze vervolgens te horen kreeg dat ze mee moest naar het bureau voor een ademanalyse, speekseltest of bloedonderzoek, weigerde ze elke medewerking. Ze is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Hier weigerde ze opnieuw mee te werken aan een bloedonderzoek. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt voor verlaten plaats ongeval en rijden onder invloed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-6-2019 om 17:11)
Lijkt mij een gevalletje van NOOIT geen rijbewijs meer geven en auto in de pers. Echt geen medelijden met zulk volk!
AD. (23-6-2019 om 14:59)
Niet erg een handige tante lijkt mij dus rijbewijs en auto voorlopig in beslag nemen lijkt mij