Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumaheli voor reanimatie Middelburg

Toegevoegd: 24-06-2019, 13.13 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De traumahelikopter is vanochtend in Middelburg geland na een melding van een reanimatie op de zolderverdieping van een woning.

De melding kwam rond 10.25 uur binnen vanuit de Abbé de Sint Pierrelaan. Er werden twee ambulanceteams, meerdere politie-eenheden en een ladderwagen van de Middelburgse brandweer opgeroepen. Ook burgerhulpverleners werden opgeroepen om te reanimeren.

De ladderwagen bleek niet goed bij de dakkapel van het rijtjeshuis te kunnrn komen en daarom werd ook een hoogwerker opgeroepen. Een uur na de oorspronkelijke melding was de Vlissingse hoogwerker ter plaatse. De helikopter landde in de tussentijd op een grasveld bij de nabij gelegen Europalaan. Hier is het slachtoffer tegen het middaguur ook heen gebracht om vervolgens rond 12.10 uur met de helikopter naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam te worden gebracht. 

Volgens buurtbewoners is het slachtoffer een meisje in de tienerleeftijd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bekende (26-6-2019 om 14:32)
r.i.p lisa nog zo jong fam,vrienden heel veel sterkte