Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 239 km

Doorrijder na aanrijding op kruising in Koudekerke

Toegevoegd: 11-11-2006, 21.34 uur
Door: Politie Zeeland

KOUDEKERKE - Vrijdag omstreeks 16.00 uur vond een aanrijding plaats op de kruising Badhuisstraat / Middelburgsestraat.

Een 62-jarige Middelburgse bestuurder reed over de Badhuisstraat. Bij het kruispunt naderde uit tegenovergestelde richting een andere auto, die remde voor een geparkeerde auto, zodat de 62-jarige door kon rijden.

Achter deze auto reden drie fietsers, die moeite hadden om op tijd te remmen. Een van hen viel om en raakte de linkervoorzijde van de auto van de 62-jarige man. De man sprak met de fietser af deze naar zijn woonadres te volgen voor het uitwisselen van gegevens. De fietser reed hem echter kwijt.

De politie verzoekt deze fietser zich te melden en is tevens op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren