Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kans op ernstige vertraging Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 24-06-2019, 17.05 uur
Kans op ernstige vertraging Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Mensen die vanuit Zeeuws-Vlaanderen door de Westerscheldetunnel (N62) richting Borssele willen, moeten rekening houden met ernstige vertraging. Dat komt door een kraanwagen met pech.

Na de pechmelding werd de Oostbuis richting Zuid-Beveland tijdelijk helemaal afgesloten. Het lukte echter niet om de kraanwagen stapvoets de tunnel te laten verlaten dus daarom werd besloten de berging uit te stellen en één rijstrook dicht te laten. Er geldt een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur.

"Op dit moment is het al erg druk, dus houd rekening met ernstige vertraging", aldus de Westerscheldetunnel. De berging zal vanavond tussen 19.30 en 20.30 uur gaan plaatsvinden. De Oostbuis zal dan worden afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750