Persoon uit zee gehaald en gereanimeerd

Toegevoegd: 24-06-2019, 17.51 uur

Door: Roland de Jong

DOMBURG - Op het strand van Domburg is vanmiddag iemand uit zee gehaald en vervolgens op het strand gereanimeerd.

De melding van het incident kwam rond 15.40 uur binnen vanaf het strand bij overgang De Stenen Toko, vlakbij de hoofdpost van de strandwacht aan de Badstraat. Na de melding werd niet alleen de strandwacht op pad gestuurd, ook meerdere politie-eenheden, twee ambulances, een officier van dienst geneeskundig (OVDG) werden gealarmeerd.

Ook de traumahelikopter uit Nijmegen werd opgeroepen. Deze kwam uiteindelijk echter niet ter plekke en is nog voordat deze Zeeland bereikte teruggekeerd naar de basis. Het slachtoffer is met een jeep van de strandwacht het duin opgereden en daar in de ambulance gereden. Vervolgens is het slachtoffer per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Over de huidige toestand van de persoon is niets bekend. Ook is niet duidelijk wat er precies is gebeurd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750