Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 48 km

Onderzoek naar verdachte voorwerpen Sluiskil

Toegevoegd: 24-06-2019, 23.25 uur - Update: 25-06-2019, 01.27 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De politie doet momenteel in een park in Sluiskil sporenonderzoek naar aanleiding van de vondst van wat voorwerpen. Dat bevestigt een politiewoordvoerder.


Volgens de woordvoerder zijn de voorwerpen maandag ontdekt en zouden ze er nog niet lang hebben gelegen. Wat er precies is gevonden, is niet duidelijk maar volgens de woordvoerder zijn het spullen die mogelijk met een misdrijf te maken kunnen hebben. Het gaat in ieder geval niet om een lichaam of lichaamsdelen, waar buurtbewoners voor vreesden.

Bij de hoek van de Drostlaan en de Schepenenlaan is het voetpad bij het park afgezet. Ook in het park zelf zijn verschillende paden afgezet met linten. Agenten bewaken de plaats delict. De afdeling Forensische Opsporing is ter plaatse en twee rechercheurs doen onderzoek naar de herkomst van de voorwerpen. De brandweer heeft gezorgd voor voldoende verlichting. Rond 01.30 uur was het onderzoek afgerond en kon dit weer worden opgeruimd.

Buurtbewoners, die meldden dat het urenlange onderzoek rond 20.00 uur zou zijn begonnen, brengen het onderzoek in verband met de levenloze vrouw die afgelopen zaterdag werd aangetroffen in het nabij gelegen Westdorpe. Of dat zo is, is voorlopig gissen want de politie verwacht pas op z'n vroeg dinsdagochtend meer informatie te kunnen geven.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren