Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Personen onwel bij privézwembad Veere

Toegevoegd: 25-06-2019, 10.08 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Bij de Polredijk tussen Vrouwenpolder en Veere zijn vanochtend twee personen onwel geworden bij onderhoudswerkzaamheden aan een zwembad.

De melding van het incident kwam rond 08.45 uur binnen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland hebben de twee middelen ingeademd toen ze aan het werk waren bij het privézwembad bij een woning. Zowel de ambulancedienst als de politie en de brandweer werden met spoed opgeroepen. Twee personen zijn volgens de Veiligheidsregio met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand is niets bekend. Eén van de twee is met spoed weggebracht.

De brandweer heeft diverse metingen verricht om te kijken of het sein veilig gegeven kon worden. Even na 10.00 uur meldde de Veiligheidsregio dat de situatie weer veilig was en dat de brandweer kon inrukken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750