Voorwerpen Sluiskil: geen aanwijzingen misdrijf

Toegevoegd: 25-06-2019, 10.42 uur

Rechercheurs deden urenlang sporenonderzoek.
Rechercheurs deden urenlang sporenonderzoek.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De voorwerpen die maandagavond werden gevonden in Sluiskil en waarnaar de politie urenlang onderzoek deed, hebben waarschijnlijk toch niets met een misdrijf te maken gehad. Dat stelt de politie.

Agenten werden maandag op pad gestuurd nadat in het park bij de Schepenenstraat en de Drostlaan spullen waren aangetroffen die mogelijk verband konden houden met een misdrijf. De voetpaden in het park werden afgezet met linten en agenten werden rondom het park neergezet om de plaats delict afgesloten te houden. 

De afdeling Forensische Opsporing deed ter plaatse urenlang sporenonderzoek. Volgens een politiewoordvoerster zijn uit dat onderzoek geen aanwijzingen naar voren gekomen dat de goederen iets met een misdrijf te maken hebben. Omwonenden speculeerden gisteren al dat de vondst te maken kon hebben met de nog altijd niet geïdentificeerde vrouw die zaterdag levenloos en geheel ontkleed werd aangetroffen bij Westdorpe. Die geruchten zijn nu dus ontkracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750