Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie toont foto dode vrouw Westdorpe op tv

Toegevoegd: 25-06-2019, 13.58 uur
De vrouw werd gevonden bij de Sint Anthoniekade in Westdorpe.
De vrouw werd gevonden bij de Sint Anthoniekade in Westdorpe.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De politie toont vandaag in het tv-programma Opsporing Verzocht een foto van de vrouw die zaterdag dood werd aangetroffen in Westdorpe.

Het levenloze lichaam van de vrouw werd rond het middaguur gevonden door een voorbijganger. De plaats waar het slachtoffer is aangetroffen, ligt enkele meters van de grens met België. Gezien de verwondingen aan het lichaam van de vrouw gaat de politie uit van een misdrijf. De vrouw was ontkleed en tot nu toe heeft de politie nog altijd niet kunnen achterhalen wie zij is. Om hier alsnog achter te komen, toont de politie vanavond een foto van de vrouw.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur bij de AVROTROS op NPO 1 te zien en de herhaling de dag na de reguliere uitzending om 11.40 uur op NPO 2.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750