Auto rijdt lantaarnpaal N57 Kamperland omver

Toegevoegd: 25-06-2019, 15.04 uur - Update: 25-06-2019, 15.49 uur

Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op de oprit van de Oosterscheldekering (N57) bij Kamperland is vanmiddag iemand gewond geraakt bij een verkeersongeluk.

Omstreeks 13.45 uur reed een personenauto nabij vakantiepark De Banjaard in de middenberm tegen een lantaarnpaal. Door de klap viel de lichtmast om. Een man die in de auto zat raakte gewond en is ter plekke door de ambulancedienst behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn vrouw die eveneens in de auto zat, bleef ongedeerd.

Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland is ter plekke gekomen om de auto te takelen. Eén rijbaan bleef nog een poosje tijdelijk afgesloten vanwege de opruimwerkzaamheden rond de beschadigde lantaarnpaal. Er werd ook een zogeheten botsabsorber ingezet. Rond 15.45 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750