Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Foto's op tv: Wie kent overleden vrouw Westdorpe?

Toegevoegd: 25-06-2019, 21.22 uur
De foto's van de vrouw vindt u onderaan dit bericht.
De foto's van de vrouw vindt u onderaan dit bericht.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - In het tv-programma Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond twee foto's getoond van de vrouw die dit weekeinde levenloos werd aangetroffen bij Westdorpe. De politie deed dat in de hoop op een tip die leidt naar haar identiteit. Die is namelijk nog altijd niet bekend.


De vrouw was naar schatting tussen de 50 en 65 jaar oud. Ze had een lichte huidskleur, rossig haar, woog circa 60 kilo en was circa 1.60 meter lang. De vrouw heeft in het verleden één of meerdere operaties ondergaan. Hierbij zijn haar baarmoeder, galblaas, de eierstokken en de blinde darm verwijderd, zo is verteld in het programma. De vrouw had geen tatoeages of andere herleidbare uiterlijke kenmerken.

In het programma riep de politie iedereen die in de omgeving van de vindplaats iets gezien heeft dat met het overlijden te maken kan hebben dit te melden. De politie vroeg ook naar mensen die zaterdag of kort daarvoor personen en/of voertuigen bij de Sint Anthoniekade hebben gezien die daar niet 'thuishoorden'. Volgens de politie lag de vrouw vermoedelijk nog niet lang op het weiland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750